Uutiset

12.11.2017 — Joutsenmerkillä varustettuja tuotteita jo yli 30

Lahega tarjoaa valikoimassaan jo yli 30 tuotetta Joutsenmerkillä varustettuna. Tee ympäristöteko ja valitse tarpeisiisi samaan aikaan tehokas ja ympäristölle ystävällinen tuote.


13.10.2016 — Lahega kasvattaa liiketoimintaansa

A Clean Partner AB ja Aktiv Kemi AB fuusioituvat Lahega Kemi AB yhtiön kanssa. Fuusio tulee kasvattamaan yhdistyvän yhtiön Ruotsin suurimmaksi toimijaksi alallaan. Kaikki Lahegan tuotteet siirtyvät uuden yhtiön alaisuuteen. Odotamme innolla yhteistyön ja tuotekehityksen hedelmiä.


23.8.2016 — Nyt saatavilla Joutsenmerkillä varustettu lasinpesuneste

svanspolar

Lahega valmistaa ainoana valmistajana Joutsenmerkillä varustettua lasinpesunestettä, joka on ympäristölle ystävällistä sekä samaan aikaan tehokasta. Nyt saatavilla myös 1 litran pullossa. Tiedustele meiltä lisää ja ole ensimmäinen Suomessa, joka myy Joutsenmerkillä varustettua lasinpesunestettä!


Lahega-tuotehaku

Lahegan tuotehaku on nyt lanseerattu. Haun kautta saat helposti ja kätevästi tietoa tuotteista sekä löydät käyttöturvallisuustiedotteet. Hakua on myös kätevä käyttää älypuhelimilla tai tableteilla. Tuotteita on mahdollista hakea tuotteen nimellä, tuotteen kuvauksella, tuotenumerolla tai valitsemalla tuoteryhmä tai -kategoria. Tuotteen nimellä, kuvauksella tai numerolla haettaessa riittää kirjoittaa vain osa nimestä, tuotekuvauksesta tai numerosta. Siirry tuotehakuun www.lahega.fi/tuotehaku.


10.11.2014 — Lahegan ilmastoälykäs lasinpesuneste

Lahegalta nyt saatavilla ilmastoälykäs lasinpesuneste viidessä eri koossa. Ilmastoälykäs lasinpesuneste on valmistettu toisen sukupolven etanolista, joka tuotetaan maan ja metsän viljelyn jäännöstuotteista. Näin valmistettuna etanoli päästää ilmaan noin 85 prosenttia vähemmän kasvihuonekaasuja. Valitse ilmastoälykäs lasinpesuneste ja vähennä kasvihuonekaasujen päästöjä! Katso tuotetiedot, mm. pakkasenkesto ja tiivisteen laimennussuhteet, etiketistä.


3.11.2014 — FASTYn tuotteet yksinoikeudella Suomessa!

TM-Trading toimii koko Suomessa yksinoikeudella ISO-sertifioitujen FASTY-hihnojen maahantuojana. FASTYlta saat laadukkaat tekstihihnat yrityksesi omalla logolla tai muulla omavalintaisella tekstillä.


Joutsenmerkkejä Lahegan tuotteille

Lahega WashEye Autosafe 100, Autosafe 900, Carsoft 353 ja Autogloss Dry -tuotteille on myönnetty pohjoismainen ympäristömerkki. Merkin voivat saada sellaiset tuotteet ja palvelut, jotka omassa ryhmässään kuuluvat ympäristön kannalta parhaiden joukkoon. Lue lisätietoa merkin myöntämisperusteista Joutsenmerkin sivuilta.

Lisätietoa Joutsenmerkin saaneista tuotteista löytyy täältä.


Lahegan Volvo Lasinpesunesteet syksyn räntäsateisiin

Volvo Lasinpesunesteet ovat käyttäjälle ja ympäristölle turvallisia, eivätkä vahingoita ajoneuvon maalipintaa tai muita osia. Lue lisää ja tulosta esite.