Tuotteet

UUTTA – Clemondon Lahega-tuotesarjan Greenium uutuudet ovat saatavilla!
Greeniumtuotteet ovat entistä ympäristöystävällisempiä ja varustettu Joutsenmerkillä. Lisätietoa suomenkielellä on tulossa myöhemmin, mutta voit tutustua ruotsinkielisiin esitteisiin ja kysyä lisää osoitteesta info@tm-trading.fi.


lahega

Clemondon tuotteet ovat kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä. Niiden valmistuksessa on keskitytty kestävän kehityksen periaatteisiin sekä panostettu ympäristömme tärkeyteen myös tulevaisuudessa. Myönnetyt sertifikaatit ISO 9001 ja ISO 14001 -standardeista kertovat Clemondon vastuusta ympäristömme hyvinvoinnille ja todistavat sen, että myös kemikaaleja voidaan valmistaa ympäristöystävällisin menetelmin. Kaikki tuotteet ovat CLP-hyväksyttyjä sekä täyttävät nykyiset vaadittavat standardit ja direktiivit.

Clemondon tuotesarjat sisältävät auton hoitotuotteita niin ammattilaisille kuin kuluttajille. Tuotesarjat koostuvat seuraavista eri tuoteryhmistä:

Lahega

Lahega-tuotesarja tarjoaa tuotteita, kokonaisratkaisuja, koulutuksia ja sovelluksia erilaisten kulkuneuvojen hoitoon. Ammattimainen, tehokas ja laadukas hoitosarja, joka sisältää kaikki tarvittavat tuotteet ja välineet, joita tarvitaan kulkuneuvon hoitamiseen, kunnossa pitämiseen, ehostukseen ja viimeistelyyn niin sisältä kuin ulkoa. Sarja sisältää mm. pesu-, kiillotus-, vahaus-, sisäpuhdistus- ja erikoispuhdistusaineita sekä eri karkeusasteella olevia hionta- ja kiillotusaineita. Tämän lisäksi sarjaan kuuluu joukko puhdistus- ja hoitovälineitä esim. pesusieniä, säämisköjä ja puhdistusliinoja. Lahega-tuotesarja sisältää myös monipuolisen tuotevalikoiman automaattipesulalle niin rasvanpoistopesuun, alkaaliseen pesuun, harjapesuun kuin manuaaliseen painepesuun sekä tuotteet hallin puhtaanapitoon ja suojaukseen. Lue lisää https://www.clemondo.se.

Liv-tuotesarja sisältää puhdistavia, desinfioivia ja hoitavia tuotteita iholle ja erilaisille pinnoille. Valmistus tapahtuu omissa tiloissa, jotka on kehitetty aseptiseen hygienian tuotantoon. Hygienia- ja hoitotuotteemme, valmistusprosessimme sekä Lahega yrityksenä täyttävät julkisen sektorin hankinnoille asetetut vaatimukset (EN-testit, rasitetestit, laatujärjestelmät, ym.). Lue lisää http://www.livhc.se.

Strovels-tuotesarja tarjoaa puhdistustuotteita ja prosessin apuvälineitä valmistus-, huolto- ja elintarviketeollisuuteen.

Tutustu Clemondon laajaan ympäristöystävälliseen tuotevalikoimaan ja lisävarusteisiin tuotehaussa. Tuotehausta löytyvät myös kaikki käyttöturvallisuustiedotteet.