Clemondo logo
Lahega logo

Clemondo tarjoaa täydellisen valikoiman ISO 14001 -ympäristösertifioituja auton ja muiden ajoneuvojen pesu-, hoito- ja huoltotuotteita sekä -tarvikkeita.

Summer Car Washing. Cleaning Car Using High Pressure Water.

Clemondon tuotesarjat sisältävät auton hoitotuotteita niin ammattilaisille kuin kuluttajille. Tuotesarjat koostuvat seuraavista eri tuoteryhmistä:

Lahega-tuotesarja tarjoaa tuotteita, kokonaisratkaisuja, koulutuksia ja sovelluksia erilaisten kulkuneuvojen hoitoon. Ammattimainen, tehokas ja laadukas hoitosarja, joka sisältää kaikki tarvittavat tuotteet ja välineet, joita tarvitaan kulkuneuvon hoitamiseen, kunnossa pitämiseen, ehostukseen ja viimeistelyyn niin sisältä kuin ulkoa. Sarja sisältää mm. pesu-, kiillotus-, vahaus-, sisäpuhdistus- ja erikoispuhdistusaineita sekä eri karkeusasteella olevia hionta- ja kiillotusaineita. Lue lisää https://www.clemondo.se.

Liv-tuotesarja sisältää puhdistavia, desinfioivia ja hoitavia tuotteita iholle ja erilaisille pinnoille. Valmistus tapahtuu Clemondon omissa tiloissa, jotka on kehitetty aseptiseen hygienian tuotantoon. Hygienia- ja hoitotuotteemme, valmistusprosessimme sekä Clemondo yrityksenä täyttävät julkisen sektorin hankinnoille asetetut vaatimukset (EN-testit, rasitetestit, laatujärjestelmät, ym.). Lue lisää http://www.livhc.se.

Strovels-tuotesarja tarjoaa puhdistustuotteita ja prosessin apuvälineitä valmistus-, huolto- ja elintarviketeollisuuteen.

Tutustu Clemondon laajaan ympäristöystävälliseen tuotevalikoimaan ja lisävarusteisiin. Lisätietoja osoitteesta www.clemondo.se.