Volvo Lasinpesunesteet

Lasinpesua ympäristön ehdoilla

Volvo Trucks ja Lahega tekevät tiivistä yhteistyötä. Sen tuloksean on syntynyt mm. Volvo Lasinpesuneste.

Lataa tulostettava esite.

Lasinpesunesteen tehtävänä on pitää tuulilasi puhtaana ja kirkkaana sekä varmistaa, ettei nesteen seassa oleva vesi jäädy vaikeissakaan olosuhteissa. Lisäksi tehtävä on puhdistaa tuulilasin pinnasta mm. tiesuolaa, tiepölyä, asfalttilikaa, hyönteisiä, nokea sekä muita epäpuhtauksia. Tensidien määrällä voidaan vaikuttaa lopputulokseen: liian suuri määrä aiheuttaa öljyisen kalvon ja liian pieni määrä jättää pesutuloksen heikoksi.

Volvo Lasinpesuneste

Jotta lasinpesuneste ei jäädy alhaisissa lämpötiloissa ja suuressa ajonopeudessa, se sisältää alkoholia. Yleisesti lasinpesunesteissä käytetään metanolia, mutta sen myrkyllisyyden takia Volvon lasinpesunesteessä käytetään denaturoitua etanolia, mikä tekee tuotteesta ympäristö-ystävällisemmän ja turvallisemman käyttäjälle.

Volvon lasinpesuneste ei vahingoita ajoneuvon ulkopintoja, sillä se ei sisällä kumi- ja muoviosia eikä maalipintaa vaurioittavia ainesosia. Lasinpesuneste myös voitelee pyyhkimet, eivätkä ne näin ollen naarmuta tuulilasia ja liikkuvat tasaisesti lasin pinnalla.

Tuoksu on ominaisuus, jota ei pidä unohtaa lasinpesunesteessä: epämiellyttävä haju vaikuttaa ajomukavuuteen. Korkealaatuisilla raaka-aineilla voidaan vaikuttaa siihen, että lasinpesuneste tuoksuisi mahdollisimman miellyttävälle

Lasinpesunestettä on saatavilla tiivisteenä 5, 200 ja 1000 litran astioissa sekä käyttövalmiina liuoksena 5 litran astiassa. 5 litran astiat on pakattuna 3 kappaleen laatikkoihin.

Tuotenumero ja pakkaus:
85129546  3 x 5l (TIIVISTE)
85129547  1 x 200l
85129548  1 x 1000l
85129549  3 x 5l (KÄYTTÖVALMIS)

Volvo Lasinpesunesteen pakkasenkesto