28.4.2016 — WESTMATIC ja TM-Trading yhteistyöhön Suomessa

Westmatic ja TM-Trading ovat solmineet yhteistyösopimuksen toimittaakseen yhdessä ympäristöystävällisiä kokonaisratkaisuja raskasajoneuvo- ja junapesuloihin Suomessa.

Yrityksillä on yhtenäiset arvot ja molemmat laittavat aina asiakkaan edut ja korkean laadun etusijalle. Olen vakuuttunut, että tämä tulee olemaan onnistunut yhteistyö ja lisäksi tulee myös lisäämään molempien yrityksien mahdollisuuksia kasvuun vaativilla markkinoilla”, sanoo Westmaticin myyntipäällikkö Marcus Rask.

Tämän yhteistyön kautta meistä tulee markkinoille toimija, jolla on kärkiluokan ammattitaito ja palvelutaso. Tämä tuo meille paremman kilpailukyvyn ja vahvemman markkina-aseman. Yhteistyö mahdollistaa myös, että voimme tarjota kokonaisratkaisuja, jotka ovat taloudellisia, toimintavarmoja, tehokkaita, laadukkaita ja ympäristöystävällisiä, sanoo TM-Tradingin Toni Björklund.

Westmatic kehittää ja valmistaa pesulaitoskokonaisuuksia raskaille ajoneuvoille kuten busseille, kuorma-autoille ja junille. Yrityksen tuotevalikoima käsittää erilaisia asiakaslähtöisiä ratkaisuja niin yksinkertaisista huuhteluhalleista huippumoderneihin ääriviivoja tunnistaviin pesukoneisiin. Westmaticilla on myös johtava 24/7 automaattisesti toimivan pesulakorttijärjestelmä.

TM-Trading on ympäristöystävällisten kemikaalien ja pesularatkaisujen toimittaja kaikille ajoneuvopesuille Suomessa. Meille on tärkeää toimittaa laadukkaita tuotteita ja haluamme kumppaneiksemme toimijoita, joiden laatutaso ja ympäristötietoisuus ovat korkealla tasolla ja jotka noudattavat lakeja ja sääntöjä. Pitkäaikainen kumppanimme Lahega Kemi ja tämän yhteistyön kautta uusi kumppanimme Westmatic täyttävät nämä vaatimukset. Näin luomme asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa kestävän tulevaisuuden. ”Olen vakuuttunut, että yhdessä Westmaticin kanssa pystymme vastaamaan paremmin niin asiakkaiden kuin lakienkin vaatimuksiin, mikä tekee meistä vahvan ja kokonaisvaltaisen toimijan”, kuvailee Toni Björklund.

Lisätietoja:

Marcus Rask, Myyntipäällikkö Westmatic Fordonstvättar i Arvika AB
Tel +46 570 72 76 25
marcus.rask@westmatic.com
www.westmatic.se

Toni Björklund, Toimitusjohtaja TM-Trading
Puh: +358(0)400840547
info@tm-trading.fi

Jätä kommentti